1 Kasım 2014 Cumartesi

Sahibinden ücretsiz ilan vermek istiyorum

sahibinden ilan ver, ücretsiz emlak ilanı ver, seri ilan ver, ilan ver, eleman ilanı ver, ücretsiz araba ilanı ver, ücretsiz ilan ver, bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan, bedava ilan, ilan ver, ilan ver, ilan vermek, ücretsiz ilan vermek, ilan, sahibinden, oto ilanı ver, araba, emlak, kiralık daire, satılık ev, kiralık araba, seri ilan sitesi, seri ilanlar, ilan sitesi, ilan siteleri, ilan vermek istiyorum, sahibinden ilan vermek istiyorum, sahibindene ilan vermek istiyorum, ilanliyo, ilan, ilanlar,




















Gelişen teknolojinin sağladığı en önemli getirilerden biride şüphesiz internetten ticaret yapabilme kolaylığıdır. Bunu çoğunlukla alışveriş sitelerinden yapsak da ilan verme sitelerinin yeri azımsanamayacak kadar büyüktür. Elbette hepimiz aşinayız bu sitelere. Peki, ilan verirken nelere dikkat etmeliyiz? Bu konudaki en önemli hususlar nelerdir?
Bu makalemizde size ilan vermenin inceliklerinden bahsedeceğiz. Öncelikle ilan sitesinin güvenilirliği ve kullanıcılar tarafından ne gibi yorumlar aldığı çok önemlidir. İlk düşünmeniz gereken şey ilanınızın hedef kitlenize hitap edip etmeyeceğidir. Bu sitelerde genelde gösterişsiz bir tasarım tercih edilmektedir. Bunun nedeni çok fazla aynı tarzda, birbirinin kopyası siteler olması ve bizlerin hangisine güveneceğimizi bilmiyor olmamızdır.

Bir siteye ilan vermek için girdiğimizde ilk önce dikkat etmemiz gereken şey; bu site gerçekten güvenilir mi, değil mi?  “Ücretsiz ilan ver” adı altında çalışan sitelere girmeden önce google, bing ya da yandex gibi bir siteden ziyaretçilerce nasıl bir izlenime sahip olduğunu ve günlük kaç kişi tarafından ziyaret edildiğini öğrenmek hiç zor değildir. Şunu unutmamalıyız ki vereceğimiz şey bizim çok acilen satılmasını istediğimiz bir şeydir.  Bu noktada da paniğe hiç gerek yok tabi ki; ufak bir araştırma sonucu güvenilir bir site bulabilirsiniz.

Yeni nesil bildiğimiz üzere aceleci ve meraklı. Bu nedenle yeni nesli arama sözcüklerini iyi seçerek düzgünce yönlendirmeli ve donanımlı bir şekilde kullanmalıyız. Düzgün düşünülmemiş bir satış stratejisi bizi hedefimizden ve satışımızdan uzağa yönlendirecektir. Ücretsiz ilan vermek hiçbir maddiyat gerektirmeyeceği için uygun bir pazarlama tekniğiyle yüksek getiriler sağlayabilir size.

araba, araba ilanı ver, ilan ver, ilan, ilan vermek, oto ilan ver, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan ver, otomobil ilanı ver, emlak ilanı ver, emlak ilanı, emlak, araba, sahibinden ücretsiz ilan vermek istiyorum, sahibindene ücretsiz ilan vermek istiyorum




Peki neden internetten ilan vermeliyim? Bunun diğer alışveriş yöntemlerinden farkı nedir? Bana sağladığı avantajlar nelerdir? İlk nedeni sattığınız ürünün doğru fiyattan, doğru kişiye istenilen zamanda ulaşmasını sağlamaktadırlar.  Ayrıca ürününüz belirli bir kategori altında olduğu için doğrudan ihtiyacı olan alıcıya ulaşmasını kolaylaştırmasıdır.  Bu durumda da dikkat edeceğimiz diğer bir nokta ürünümüzü doğru kategori altında satmaktır. Örneğin bir oto kurtarma servisini oto ilanları kategorisinde yayınlarsanız bu satışın başarısı şansa kalmıştır. Fakat hizmet kategorisi altında yayınladığınızda gerçek hedef kitlenize ulaşacak ve çok daha başarılı bir satış yapmaya başaracaksınız.

Bu nedenle ürününüzün doğru bir şekilde alıcıya ulaşması için bir an önce ilan vermelisiniz. İlanınız verirken yukarda bahsettiğimiz hususlara dikkat ederseniz çok daha karlı ve başarılı bir alışveriş yapmış olacaksınız. Hem de tüm bunları hiçbir ücret ödemeden yapacak ve karınızı cebinize atacaksınız.

Sizde anlattıklarımızdan yola çıkarak hemen ilanınızı verin ve kazançlı alışverişin keyfini sürün. Artık ücretsiz ilan vermek herkes tarafından yapılabilecek kadar kolay, detaysız ve kazançlı. Sağlıcakla kalın…

Bu da ilginizi çekebilir; Sahibinden ilan vermek ister misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder