31 Mayıs 2014 Cumartesi

Tamamen ücretsiz ilan vermek ister misiniz?

Sizde ücretsiz ilan vermek isteyenlerden misiniz ve böyle bir ilan sitesi bulamayanlardan mısınız?

bedava ilan ver, beleş ilan ver, beleş ilan vermek, bedava ilan vermek, ilan vermek, ilan ver, ilan, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, sahibinden ilan ver, sahibinden ilan,










O zaman sizi sektöre 1 yıl kadar önce adım atmış ve bu sektörde adından söz ettirmiş ilan verme sitesine davet ediyorum. Tam olarak sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan ücretsiz ilan verebileceğiniz bir beleş ilan sitesi. Kesinlikle hiçbir şey için ücret alınmamaktadır. İki üniversiteli genç kardeşin açtığı ve üzerinde çalışmalarını hala devam ettirmekteler. Ve gün geçtikçe de siteyi geliştirme çabasındalar. Gerek aramalarda olsun gerek ziyaretçi trafiği olsun bir çok şeyden adından söz ettirmiştir. Reklam vererek yoluna devam etmeme kararı alarak tamamen organik üye ve ziyaretçi çekmeye çalışan bir ücretsiz ilan verme sitesidir.

İlk yayın hayatına 2013 senesinde adım atmasına rağmen hızlıca birçok sitenin önüne geçerek sahibinden ilan vermek isteyenlerin uğrak yeri haline geldi. Kısa bir süre öncede scriptinde değişiklik yapıp daha çok üyelerin ve ziyaretçilerin kullanımını kolaylaştırmayı hedefleyip bunun üzerine kafa yoran nadide sitelerden birisidir. İlan vermek isteyenler ki genelde bunu ücretsiz isteyenler hızlı bir şekilde sitemizde üye olarak diledikleri kadar ilan veriyorlar. Mağaza açarakta onay sürecine takılmadan güzelce ilanlarını veriyorlar ve gittikçe de üye ve ilan sayısı arttığı için dahada gözde olmaya başladı.

Her şeyi bedava olmasından ötürü insanlar daha çok ziyaret ediyor ve bu sayede de aramalarda dahada önlerde yer alıyor. Hemen hemen 6 kelimede Google'da 3 ile 4. sayfada gidip gelmektedir. İnanıyoruz ki kısa bir süre sonrada ilan ver, sahibinden ilan ver, ücretsiz ilan ver, ilan vermek, sahibinden ilan vermek, ücretsiz ilan vermek kelimelerinde ilk sayfaya oturacak böylece dahada çok ziyaretçinin uğrak yeri olacak.

Bunu okuyanlar İlan vermek istiyorsanız mutlaka okuyun!! adlı yazıyı da okudu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder