18 Mayıs 2014 Pazar

İlan vererek kazanç elde edin

Ek kazanç elde etmek ister misiniz? Peki nasıl? Tabiki ilan vererek.

bedava ilan ver, beleş ilan ver, ilan ver, ilan, ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, sahibinden ilan, sahibinden ilan ver, oto ilan, oto ilan ver, oto ilanı ver,



Son 5 yılın en önemli gelir kaynaklarından birisi haline gelen bu sistemde bir çok insan gelirlerini ilan verip elde ediyorlar. Şöyle ki evini taşıtmak isteyen insanlar nakliye konusunda ilan verenleri bulur, arar ve sonuca ulaştırır. Ya da otomobil alacak olan bir kişi aradığı özellikleri yazarak internet aleminde otomobili satmak için ilan veren kişinin ilanını bulup onunla iletişime girerek arabasını alır. Bu örnekler bir çok konuda verilebilir ki ilan sektörü bu yüzden gittikçe önemini kazanmakta.

Sizde kazancınızı elde etmek istiyorsanız tam havalar ısınmışken insanlardaki alışveriş isteği de artmışken yaz ürünleriyle ilgili ilan verip en kısa sürede bu sektöre girerek işe bir yerlerden başlamak. Çünkü ısınan havanında etkisiyle insanlar ihtiyaçlarının olmadığı şeyler bile almaya başlarlar neden böyleyiz bilmiyorum ama bu bir gerçek. İlan vermeye başlayarak sizde insanların ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Hiç böyle bir iş yapmamışsanız bile az çok müşteri tipini tahmin edebilirsiniz. Yazın en çok kullanılan şeyler iç çamaşırı, terlikler, şortlar, tişörtler bu gibi şeylerde ilan verebilirsiniz mesela. Ya da havaların güzelleşmesiyle nakliye işi yapıyorsanız ev taşımacılığı ile ilgili ilan verebilirsiniz. Daha bir çok konuda ilan verebilir ve kazanç elde edebilirsiniz.

Peki ilan verirken dikkat etmeniz gereken kuralların neler olduğunu biliyor musunuz? 


bedava ilan ver, beleş ilan ver, ilan ver, ilan, ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, sahibinden ilan, sahibinden ilan ver, oto ilan, oto ilan ver, oto ilanı ver,



Çok kolay aslında ilan vermeden önce sitedeki ilan verme kurallarını okuyabilirsiniz. Az çok bunun hakkında fikir edinebilirsiniz. Ya da etkili ilan vermenin yollarını bulup okuyabilirsiniz. Böylece ilanınızı hazırlarken o hususlara dikkat ederek ilan verip daha çok ilgi çekebilir, rekabeti arttırabilir veya görünürlülüğü arttırabilirsiniz.

Bu yolları uyguladıktan sonra sabırla bekleyip müşterilerinizin size ulaşmasını bekleyeceksiniz. Zaten uygun bir ilan hazırlamışsanız çok uzun sürmeden dönüşler gerçekleşecektir. Çünkü artık ne varsa internet aleminde var. Bundan yıllar önce gazete, dergi vb. iletişim araçlarıyla oluyordu bu gibi işler ama şimdi ise internet ortamında her şey.

Doğru zamanda sahibinden ilan ver adlı makalemizi de okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder