20 Mart 2014 Perşembe

1 Dakikada ilan ver!!

Kısa sürede ilan ver.

beleş ilan, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan ver demek, ilan vermek, ilan vermenin önemi, ücretsiz ilan, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek,





















ilan vermek o kadar kısa süren bir işlem ki 1 dakika kadar kısa bir sürede çok güzel bir ilan verebilirsiniz. İlan sitelerine üye olduktan sonra ücretsiz ilan ver kısmına tıkladıktan sonra hemen ilan verme işlemine başlayabilirsiniz.

Sizde bilirsiniz ki 2000'li yıllarda siteye tıkladığımızda açıldı da açılıyor diyorduk şimdi ise internet hızımız o kadar arttı ki tek tıkla hemen üye olup ilan ver diyebiliyorsunuz. Zahmetli olmamasına rağmen hala bu sektörü bilen kişi sayısı o kadar az ve bu pasta payı o kadar büyük ki sizlerde bu paydan ilan ver diyerek neden almayasınız ki?

Son zamanların modası haline gelen ilan ver siteleri öyle görünüyor ki önümüzdeki onca yıl boyuncada bu önemini korumaya devam edecek.



                                    ilan ver ne zaman gelişme gösterdi? 


beleş ilan, beleş ilan ver, ilan, ilan ver, ilan ver demek, ilan vermek, ilan vermenin önemi, ücretsiz ilan, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek,










2010'dan sonra hayatımızın dahada bir parçası haline gelen bu siteler bizim sanal mağaza görevimizi görmekte. Şu sıralar avmlere olan ilgi git gide düşüyor ve korkuya kapılıyor avm sahipleri tabiki burada ilan ver kısmı devreye giriyor ve onları bu dertten kurtuluyor. Hatta dükkanını kapatıp ilan ver sitesinden ilan veren insanlar çoğalmaya başladı. Sunduğunuz hizmete göre efor sarfetmeniz de değişebilir. Ama en fazla yaptığınız şey kargoya vermek.

2014 ile birlikte hayatımızın tam bir parçası haline geldi ücretsiz  siteler. Sizinde takdiriniz ki ücretli olan kısmı seçmek size kaybettirir. O yüzden ücretsiz bir yer bulup oraya ilan ver demeniz sizin açınızdan son derece önem teşkil etmektedir.

Büyük sitelerin 2006 civarı patlama yapmasından sonra tamamen hizmeti ücretli hale getirdikleri için arama motorunda ilan ver dediğinizde 1.5 milyona yakın sonuç çıkmakta ilk 10-15 sayfası tamamen sizin isteğinize cevap verecek kapasitede. O yüzden biraz daha ilerilere gidip ilan ver diyebilirsiniz.

Çok kolay ilan vermek ve aramak şu makalemizde ilginizi çekebilir; Sesli arama özelliği ile ilan ara! ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder